Beeldmerk_JB_label_zwart[1]

Menu

thumbnail_zijkant beeld monstera blad01
thumbnail_zijkant beeld tomaten04
strelitzia bloem
Moestuin

Wat zijn moestuin planten?

Moestuin planten zijn de planten die in je huis staan of natuurlijk in de tuin en waar je hopelijk heerlijk van kunt eten. Je groenteplanten zoals je tomaten en je verschillende kroppen, maar ook je prachtige kruidencollectie als bijvoorbeeld munt, dille en peterselie groeien perfect op deze voeding

Waarom voeden?

Jij drinkt toch ook niet alleen water? Net als mensen hebben planten ook voedingsstoffen nodig, de ene net wat andere dan de ander. Als je alleen maar water geeft dan zit er op een gegeven moment niets meer in de grond waar de plant op kan leven en gaat je mooie plant vreemde vormen aannemen. Je ziet dan o.a. vreemde lange stengels of hele kleine bladeren. Uiteindelijk legt hij het loodje. Praten tegen je plant helpt, maar de juiste voeding doet wonderen!

Goed om te weten:

Geef je plant maximaal 1x per week voeding, in de winter is 1x per 2 weken het maximum. Zorg altijd dat je wortels niet in een laagje water staan, hier gaan de wortels van rotten en dit zal je plant waarschijnlijk niet overleven. Planten gaan trouwens eerder ten onder aan teveel dan te weinig water.

Wat zit er in zo’n fles Jungle Booze?

De stofjes die je aan de plant geeft bepalen hoe de plant zich gaat
ontwikkelen. Bij Jungle Booze groene plant is gekeken naar wat deze plant echt nodig heeft. Iedere plant heeft drie hoofdbestanddelen nodig (NPK), daarnaast nog kleine beetjes van andere stoffen voor optimale ontwikkeling. Krijgt de plant een goede dosis stikstof(N) dan gaat ze bijvoorbeeld heerlijk groeien. Een goede slok Jungle Booze zorgt daarom voor mooie volgroeide bladeren en zorgt voor een stevige basis om deze zware bladeren omhoog te kunnen houden. Door deze gezonde mix bouwt je plant een goede weerstand op en kan ze een stuk beter met stress omgaan. Wil je hier meer over weten? Check dan de begrippenlijst bij het kopje ‘Kennis’!

websites content 2-02
Banner flessen
Banner Geur
Banner Jungle
Banner Stek
Banner Suus