Beeldmerk_JB_label_zwart[1]

Menu

thumbnail_zijkant beeld monstera blad01
thumbnail_zijkant beeld tomaten04
strelitzia bloem
Flag whyohwy

Planten, ze zijn inmiddels een complete lifestyle geworden. Of je nou twee moestuinplantjes hebt staan of in een complete urban jungle woont, plantenverzorging is hoe dan ook belangrijk. Naast licht, liefde en water is plantenvoeding essentieel om onze groene vrienden gezond te houden. Helaas wordt dat laatste nogal eens vergeten.

 

En dat snappen we wel. Niemand weet wat plantenvoeding precies doet, of wat de ingrediënten zijn. Doseren is vaak een gedoe met een vies dopje en het flesje heeft iets weg van schoonmaakmiddel, niet iets waar je planten en jij vrolijk van worden. Wij van Jungle Booze weten hoe belangrijk het voeden van planten is en zetten plantenvoeding in een compleet ander daglicht. Sterker nog, we zetten het in de spotlights!

websites content 2-01

Duurzaam

Jungle Booze is een Nederlands product. Tijdens het productieproces van de voeding worden geen energie slurpende methoden toegepast, maar wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke processen.

Sjieke fles

De tijd dat plantenvoeding onder de gootsteen verstopt staat is voorbij. Jungle Booze vervangt de stoffige fles door een mooie herbruikbare fles. Het product is een accessoire van je plant en is niet meer over het hoofd te zien.

Vegan

De voeding van Jungle Booze bevat geen synthetische en geen dierlijke meststoffen, maar is duurzaam en circulair gemaakt uit plantenafval.

Makkelijk doseerbaar

Niet meer dat gepruts met een maatdopje; simpelweg drie keer drukken op het pompje per liter water. Ondanks zijn sterke concentratie is Jungle Booze prachtig helder en niet stroperig.

websites content 2-02
Banner flessen
Banner Geur
Banner Jungle
Banner Stek
Banner Suus